VC Trivia sluit seizoen af in mineur

ma 15 apr, 15:29 Volleybal
Afbeelding

De dames van VC Trivia sloten vrijdag 12 april hun eerste seizoen in de promotieklasse in mineur af. In de laatste wedstrijd verloor VC Trivia met 4-0 Ledub.

VC Trivia had het in Budel van meet af aan moeilijk met de geplaatste aanvallen van de tegenstander. Er werd van alles geprobeerd, maar steeds als VC Trivia iets dichterbij kwam, liep Ledub al snel weer uit door persoonlijke fouten van de dames uit Horst aan de Maas. Omdat de foutenlast van VC Trivia hoger lag dan die van de tegenstander, werd het een vrij eenvoudige avond voor de dames uit Budel. Alleen in de tweede set leek VC Trivia een achterstand goed te maken en werd het nog even spannend. Danique Oomen toonde bij tijd en wijle dat ze lekker in de wedstrijd zat. Het mocht niet baten, want Budel pakte de set met twee punten verschil. VC Trivia wisselde nog geregeld van opstelling, maar dichterbij kwam het niet. Het verloor vervolgens de derde set met 25-19 en de vierde zelfs met 25-12.

Na carnaval wist VC Trivia de goede seizoenstart geen vervolg te geven. De komende periode gaat VC Trivia zich voorbereiden op een nieuw seizoen in de promotieklasse. Het team heeft aangetoond dat het, als het in een flow zit, voor niemand bang hoeft te zijn en daarmee ook een stap kan maken naar de top van de competitie.

Tekst: VC Trivia