Contact

Redactie
De redactie van de twee HALLO edities werken gezamenlijk op de locatie in Horst. Voor het insturen van persberichten, ingezonden brieven, agendapunten, foto's, tips of overige zaken kunt u contact opnemen met de desbetreffende redactie. Persberichten dienen voor maandag 17.00 uur per mail aangeleverd te worden.

HALLO Horst aan de Maas
077 - 208 32 01
redactie@hallohorstaandemaas.nl

HALLO Peel en Maas
077 - 208 32 01
redactie@hallopeelenmaas.nl

Bezoekdadres
Handelstraat 8
5961 PV Horst

Adverteren
Het overzicht van alle advertentiemogelijkheden en de actuele tarieven zijn beschikbaar op de website van Kempen Media. Hier vind je ook informatie over het plaatsen van zoekertjes en familieberichten. Ga naar website van Kempen Media. Aanleveren van advertenties kan tot dinsdag 16:00 uur. 

Advertentieverkoop (alle edities)
077 - 208 32 00
adverteren@kempenmedia.nl

NEE/NEE-sticker maar toch HALLO ontvangen?
Huishoudens die een NEE/NEE sticker op hun brievenbus hebben ontvangen geen HALLO. Als oplossing heeft Kempen Media een speciale HALLO sticker ontwikkeld die naast de officiële NEE/NEE sticker geplakt kan worden. Zo wordt op deze adressen toch het gratis nieuwsblad bezorgd.

De sticker is gratis af te halen bij Kempen Media, Handelstraat 17 in Horst.

Bezorgklachten
Heb je het nieuwsblad HALLO niet ontvangen, dan kunt je dat aan ons verspreidingsbureau Garçon doorgeven via het klachtenformulier op de website van Garçon: www.garcon.nl

Bezorger worden
Wil je bezorger worden van HALLO? Stuur dan een email met je gegevens naar info@garcon.nl

Afhaalpunten
Heb je geen HALLO ontvangen of woon je buiten het verspreidingsgebied van de gratis HALLO-nieuwsbladen, maar je wilt toch graag ons blad lezen? Ga dan naar één van de afhaalpunten en neem daar een gratis exemplaar mee.
Voor een actueel overzicht van de afhaalpunten klik hier.