Handleiding voor het inloggen bij hallo


Wanneer u een abonnement heeft krijgt u altijd toegang tot de premium artikelen op onze websites. Deze websites zijn te bereiken via www.hallohorstaandemaas.nl en www.hallopeelenmaas.nl. Onze premiumartikelen staan achter een betaalmuur, het is daarom noodzakelijk om via uw abonnee-account in te loggen op onze websites. Hieronder vindt u de instructies om in te kunnen loggen.


Op onderstaande afbeelding ziet u de startpagina van onze website. Wanneer u op het icoon in de rechterbovenhoek (in rood omcirkelt) klikt wordt u doorgeleid naar de pagina waar u kunt inloggen.


Eerste aanmelding
Indien u voor de eerste keer probeert in te loggen op onze website zult u een wachtwoord moeten instellen. Dit kan eenvoudig door op de knop “Wachtwoord vergeten” te klikken


Op de volgende pagina wordt gevraagd om uw e-mailadres in te geven. Dit is het e-mailadres dat u bij de aanmelding aan ons heeft doorgegeven.


Na het ingeven van uw e-mailadres zult u een mail ontvangen met een link om uw wachtwoord in te stellen.

Deze link brengt u naar de pagina waar u uw gewenste wachtwoord in kunt geven. Het is belangrijk om in beide velden een identiek wachtwoord in te geven. Op deze manier kan het systeem bevestigen dat er niet per ongeluk een typfout gemaakt is bij het ingeven van het wachtwoord.


Nadat u het wachtwoord voor de eerste keer heeft ingesteld kan het door u gekozen wachtwoord voor iedere keer inloggen gebruikt worden. U hoeft dus niet telkens voor het inloggen een nieuw wachtwoord in te stellen. Door weer op het icoon in de rechterbovenhoek op onze startpagina te klikken, komt u bij het inlogscherm. Hier kunt u uw e-mailadres en wachtwoord invullen, en vervolgens op inloggen klikken.


Na deze stap bent u ingelogd op onze website, en heeft u toegang tot al onze premium artikelen op de website en de digitale editie van hallo. Door op het woord digitaal in het menu rechtsboven te klikken, opent automatisch de actuele digitale editie. U kunt controleren of het inloggen juist verlopen is door op de startpagina in de rechterbovenhoek te kijken. Het icoon wat voorafgaand aan het inloggen vermeld stond is nu vervangen door u initialen. Wanneer deze zichtbaar zijn bent u juist ingelogd.