Dames Hovoc halen punten op in Budel

ma 5 feb, 16:11 Volleybal

De Dames 1 van Hovoc namen het zaterdag 3 februari op tegen Ledûb Dames 2 uit Budel. De spannende wedstrijd eindigde in een 1-3 overwinning voor de volleybalsters uit Horst.

Het begin was niet om over naar huis te schrijven voor de Horster volleybaldames. Al snel werd er tegen een achterstand van vijf punten aangekeken in de eerste set. Na een time-out volgde echter al snel de ommekeer en werd de set met 18-25 binnen gehengeld. In het tweede bedrijf waren de rollen omgedraaid: Hovoc startte sterk, maar het slotakkoord was met 27-25 voor de thuisploeg.

Met een 1-1 tussenstand werd er begonnen aan de derde set. Hovoc bleek bij de les en al snel werd er een gat van zes punten geslagen. Dat gat wisten de dames uit Budel niet meer te dichten: 18-25 en 1-2 in sets voor Hovoc.  Een succes waarop in de vierde set werd voortgeborduurd. Hoewel het spel even een mindere fase beleefde, werd ook deze uit het vuur gesleept: 24-26. Met deze 1-3 overwinning weet Hovoc Dames 1 zich te handhaven in de top van de tweede divisie.