Volle buit voor heren van Hovoc

ma 5 feb, 16:03 Volleybal
Afbeelding

Hovoc Heren 1 kende weinig moeite tegen Hands-Up HS1 uit Berlicum. Het treffen eindigde zaterdag 3 februari in een 4-0 zege voor de volleyballers uit Horst. Mede dankzij de winst staat Hovic nog altijd vierde in de Tweede Divisie D.

Hovic kende van meet af aan weinig problemen met de gasten uit Berlicum. De eerste set eindigde dan ook in een vrij ruime 25-18. Net als in het eerste bedrijf, kende Hovic ook in de tweede set een flitsende start. Dat bleek meer dan voldoende om geen enkele keer in de problemen te komen tegen de nummer negen van de ranglijst: 25-10.

Tegen de verwachting in waren de rollen bij de start van de derde set omgedraaid. Hands-Up wist Hovoc onder druk te zetten en zag dat het bij de thuisploeg wat minder soepel liep. Naar mate de set vorderde hervond Hovic zichzelf, wat wederom voldoende bleek om de set binnen te harken: 25-17. De volle buit lonkte en dat was te merken. Na een snelle 11-5 voorsprong in set vier, werd ook deze op het Horster conto bijgeschreven: 25-21.

Na carnaval staat er voor de heren een uitwedstrijd tegen AVVA uit Ameide op het programma.