Horst sluit seizoen waardig af

19 jun 2023, 15:34 Hockey

Zondag 18 juni stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma voor de mannen van HC Horst. Na wat teleurstellende resultaten de afgelopen weken was Horst gebrand om het seizoen op de juiste manier af te sluiten, namelijk met een overwinning. Dit lukte, thuis werd er namelijk gewonnen met 4-2.

Echter was Rosmalen het team dat de eerste corner direct tegen de plank werkte: 0-1. Het was ook Rosmalen dat 5 minuten later compleet verrast werd door de Horster storm. In enkele minuten werd nog in het eerste kwart de 0-1 omgezet in een 3-1 voorsprong voor Horst. Deze stand bleef lang op het scorebord, totdat de laatste 10 minuten van de wedstrijd waren aangebroken. Het was de scheinflats van Rosmalen die Horst toch wist te verrassen. Via een rebound werd de aansluitingstreffer gescoord: 3-2. Dit was voor Horst het teken om de laatste energie van het seizoen in de wedstrijd te leggen. En ja hoor, 2 minuten voor tijd kwam de verlossing: 4-2.

Hierdoor werd het seizoen afgesloten met een overwinning en een nette vijfde plaats voor Horst.