Dames Set Up roemloos ten onder in Maastricht

ma 18 mrt, 12:10 Volleybal

Voor de volleybaldames van Set Up stond zaterdag 16 maart de uitwedstrijd tegen VC Jokers uit Maastricht op het programma. Tegen de nummer laatst van de ranglijst leden de Meerlose dames een smadelijke 4-0 nederlaag.

Set Up begon de wedstrijd meteen met een 7-2 achterstand. De servicepass kwam niet goed waardoor er geen punten werden afgemaakt. Na 15-5 werd het door een sterke servicebeurt 15-10. Omdat Set Up niet doorpakte werd het vervolgens weer 20-11. Op 24-14 benutte Jokers meteen het eerste setpoint. De tweede set was een kopie van de eerste. Set Up speelde zonder beleving en te gehaast. Via 13-7, 17-7 en 19-12 werd het uiteindelijk 25-16.

Ook de derde set bracht geen verandering: van 10-1 werd het 16-4 en 20-7. Iedereen was van goede wil, maar het kwam er niet uit, niets lukte. Jokers won deze set met 25-11. Set Up begon de vierde set veelbelovend. Dankzij een goede serviceserie en meer rust in het spel kwam het op een voorsprong van 4-10. De hoop groeide om toch niet helemaal met lege handen uit Maastricht te vertrekken. Toch kwam Jokers geleidelijk weer dichterbij. Set Up bleef tot 18-22 op voorsprong. Maar ook deze set werd de Meerlose dames niet gegund: Jokers besliste deze set met 26-24 in zijn voordeel.

Tekst: VC Set Up