Derbywinst voor heren HC Horst

di 26 mrt, 10:35 Hockey

Voor de heren van HC Horst stond zondag 24 maart de derby tegen Venray op het programma. In het hol van de leeuw gingen de Horstenaren met een 3-5 overwinning strijken.

Horst heeft het nog nooit makkelijk gehad tegen Venray. Ook zondag kwam Venray op 1-0, terwijl de meerderheid van de kansen voor Horst was. Dat scoorde de gelijkmaker uit een strafcorner. Daarna was het weer de beurt aan het effectieve Venray om de 2-1 te maken. Nog voor rust scoorde Horst vervolgens tweemaal.

Na rust kregen de Horster mannen controle over de wedstrijd. In het derde kwart kwam Venray niet in de Horster cirkel en scoorde Horst een vierde treffer. In het vierde kwart kwam eerst de 2-5 op het scorebord, waarna Venray er nog in slaagde een eretreffer te maken.

Tekst: HC Horst