Kater voor hockeyheren Horst na gelijkspel

wo 20 mrt, 12:31 Hockey
Afbeelding

De Horster hockeyheren namen het zondag 17 maart in eigen huis op tegen Scoop. Horst rook aan de overwinning maar moest uiteindelijk toch genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel.

De Horster hockeymannen wilden zich herstellen van het onnodige verlies een week eerder. Toch liep het in het begin niet helemaal bij Horst. Scoop wist daar direct van te profiteren: 0-1. In het tweede kwart richtte Horst zich op en speelde het goed. Dankzij een treffer van Evert Janssen kwamen beide ploegen op gelijke hoogte.

Na rust ging Horst vrolijk verder. Het kwam al snel op 2-1 door Max Smedts uit een strafcorner. Scoop liet het hier niet bij zitten en ging meer op de aanval spelen. Hierdoor kreeg het de overhand. Dat leverde enkel strafcorners op die de Horster verdediging keer op keer wist te pareren. Het lukte Horst echter niet om de 3-1 op het scorebord te zetten. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat Scoop twee minuten voor tijd via een volledig verprutste corner alsnog op 2-2 kon komen. Horst bleef met een kater achter omdat de drie punten heel dichtbij waren.

Tekst: HC Horst