Horster hockeyheren verliezen fors tegen Sint-Oedenrode

28 nov 2023, 20:53 Hockey

De mannen van Hockeyclub Horst leden zondag 26 november tegen hoogvlieger Sint-Oedenrode ondanks een goede tweede helft een forse nederlaag: 8-3. De Horster mannen kunnen zich nu focussen op het zaalseizoen.

Sint-Oedenrode liet al snel zien waarom het een team is met hoge uitslagen. Door een vroege goal kwam Horst meteen op achterstand. Horst probeerde daarna terug te vechten. Beide teams waren gewaagd aan elkaar en creëerden kansen. Horst kwam daarbij niet tot een doelpunt, terwijl Sint-Oedenrode dit in de eerste helft wel drie keer deed door drie strafcorners in de kruising te jagen.

Na een ruststand van 5-0 werd het wedstrijdplan aangepast. Horst was van plan meer risico te nemen om nog een goede tweede helft op de mat te leggen. Door de aangepaste tactiek kreeg Horst nog meer kansen. Dit resulteerde in een strafcornergoal van Floris. Hierdoor kreeg Horst nog meer motivatie. Dit leidde tot twee snelle doelpunten achter elkaar van Floris en Max. Helaas voor Horst scoorde Sint-Oedenrode ook nog en werd de uitslag 8-3.

Tekst: Hockeyclub Horst