Horster hockeyheren haken aan

3 apr 2023, 16:34 Hockey

De heren van Hockeyclub Horst traden zondag 2 april aan tegen Gemert. Door een 2-3 overwinning blijven de Horstenaren aangehaakt bij de top 4.

De eerste pass van de wedstrijd gaf meteen het spel van het eerste kwart weer: matig. Uiteindelijk resulteerde dit in een strafcorner voor Gemert en een 1-0 achterstand voor HC Horst. In het tweede kwart viel meteen de gelijkmaker. De Horster scherpte was evenwel van korte duur: binnen twee minuten kwam Gemert weer op voorsprong. Hierna volgde een goal waarbij de assist mooier was dan de goal. Met een wereldpass gaf Sam een niet te missen kans aan Floris: 2-2.

De beslissende treffer viel na dertien minuten in het derde kwart na een voorbeeldige combinatie. In het laatste kwart bood HC Horst Gemert vervolgens geen kans meer om nog terug te komen in de wedstrijd.

Tekst: HC Horst