D4 VC Trivia kampioen

21 mrt 2023, 18:36 Algemeen
Ton Sieben
Afbeelding

Afgelopen maandag 20 maart is dames 4, uitkomend in de 2e klasse, al ruim voor het einde van het seizoen kampioen geworden.

Met nog drie wedstrijden te gaan zijn ze niet meer in te halen door de concurrentie. Op voorhand moesten de dames minimaal één set winnen tegen Olsredlem D2 om het kampioenschap binnen te halen. Vol goede moed werd er afgereisd naar Melderslo voor een ouderwetse ‘derby’. Een wedstrijd op maandagavond is niet geheel normaal voor de dames van VC Trivia. Met net een weekend achter de rug, weet je het maar nooit. Het gehele MFC zat afgeladen vol met trouwe supporters van dames 4, maar deze keer ook nog vele extra supporters. Gesteund door deze grote support vanaf de zijkant, leek het eigenlijk niet meer mis te kunnen gaan. Echter blijft Olsredlem op de één of andere manier altijd een lastige tegenstander voor VC Trivia.

De dames begonnen erg sterk aan de wedstrijd, waardoor de eerste set met ruime cijfers binnen werd gehaald, 9-25. De tweede set verliep moeizamer en Olsredlem kwam beter in hun spel. Desondanks won VC Trivia alsnog met 22-25. Nu het kampioenschap definitief binnen was, resulteerde dit even in een dipje aan de zijde van VC Trivia. Een goede set volgde vanuit de kant van Olsredlem wat resulteerde in 25-23. In de vierde set speelde VC Trivia weer op passende wijze en werd er gewonnen met 17-25. Met deze 3-1 winst kon het feest beginnen met alle aanwezige supporters.