Melderslo krijgt te weinig tegen MMC Weert

18 apr 2023, 10:03 Voetbal
Afbeelding

Voor Melderslo stond zondag de thuiswedstrijd tegen MMC Weert op het programma. In een aantrekkelijke wedstrijd waarin Melderslo de bovenliggende partij was, bleef het uiteindelijk bij een teleurstellend 2-2 gelijkspel. 

Melderslo kwam verdiend op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Luc van Kuijck. Na rust had Melderslo twee riante mogelijkheden om de score uit te breiden, maar tegen de verhoudingen in viel het doelpunt aan de andere zijde. Een domper, maar Melderslo ging al gauw weer op zoek naar een hernieuwde voorsprong, die niet lang op zich liet wachten. Luc van Kuijck bediende Teun Peeters op maat en hij rondde uitstekend af: 2-1. 

Melderslo ging daarna vrolijk verder met aanvallen en dat leidde tot de nodige kansen. De beslissende derde treffer bleef echter uit. MMC Weert kreeg daarna ook nog een paar riante mogelijkheden, maar keeper Dick van de Lisdonk hield zijn ploeg lange tijd op de been. Toch moest hij even later een doelpunt toestaan, al was dat er één met een lucht van buitenspel. De scheidsrechter negeerde het vlagsignaal, waardoor de 2-2 op het scorebord bleef staan. Het slotakkoord was voor Melderslo, met een bal die via de onderkant van de lat terug het veld in sprong, waarna uitblinker Ruud Christiaens oog in oog met de keeper net niet de beslissende treffer kon binnenschieten. 

Tekst: SV Melderslo