Nationale Diabetes Challenge ook in Horst aan de Maas

di 23 apr, 16:20 Cultuur
Ronald Hoogendoorn
Afbeelding

Tijdens de Nationale Diabetes Challenge wandelen professionals twintig weken lang één keer per week met een groep deelnemers om samen te werken aan een gezondere leefstijl en duurzame gedragsverandering. In Horst aan de Maas gebeurt dit door Move(b)right Leefstijlcoaching.

De Nationale Diabetes Challenge is opgezet door de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast ook nog gezellig. In Horst aan de Maas wandelt Move(b)right Leefstijlcoaching samen met deelnemers in de buurt. Wil je werken aan je gezondheid en diabetes? Je bent van harte uitgenodigd om mee te wandelen. De eerste wandeling van de groep in Horst aan de Maas begint op maandag 13 mei om 18.30 uur. Move(b)right Leefstijlcoaching houdt rekening met elk wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen wordt getraind voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer. De Nationale Diabetes Challenge wordt op 28 september feestelijk afgesloten op het NDC Festival in Arnhem.

Kijk voor inschrijven en informatie voor de wandelgroep in Horst aan de Maas op www.nationalediabeteschallenge.nl/horstaandemaas/ Daarna nog vragen? Mail of bel dan naar joyce@movebright.nl of 06 39 14 45 73.