Voetbaltrip vanuit Kronenberg naar Borussia Dortmund - FC Augsburg

wo 6 mrt, 13:56 Voetbal
Afbeelding

In de Duitse Bundesliga staat zaterdag 4 mei de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en FC Augsburg op het programma. Vanuit de kantine van SV Kronenberg wordt een busreis naar deze wedstrijd georganiseerd. In het uitvak wordt Paul Verhaeghs oude club aangemoedigd.

In 2014 is een aantal voetballiefhebbers van SV Kronenberg gestart met het organiseren van voetbaltrips naar de Bundesliga. Dit naar aanleiding van het succes van dorpsgenoot Paul Verhaegh in de Bundesliga en het Nederlands elftal. 

Ze richtten een Niederländische fanclub van FC Augsburg op en bezochten onder meer wedstrijden in de stadions van Borussia Dortmund, VfL Wolfsburg, Schalke 04, FC Augsburg en Borussia Mönchengladbach.

Het plannen van de trips is afhankelijk van het wedstrijdschema van de clubs in Noordrhein-Westfalen en van FC Augsburg of VfL Wolfsburg. De inschrijvingen dienen zes weken voor de wedstrijd binnen te zijn. Kinderen van 14 jaar of jonger kunnen alleen onder toezicht meegaan.

De kantine op Sportpark De Heesbergen is zaterdag 4 mei vanaf 10.30 uur open voor een kop koffie, waarna de bus om 11.15 uur richting het Signal Iduna Park vertrekt. Aanmelden is mogelijk via www.bundesligafans.nl