Eremetaal voor Hosema in Horn

8 feb 2023, 12:19 Turnen
Afbeelding

Voor de wedstrijdturnsters van Hosema stonden zaterdag 4 en zondag 5 februari de laatste voorwedstrijden op het programma. De vier deelnemende teams lieten zich in Horn van hun beste kant zien en boekten een aantal fraaie resultaten. 

Op zaterdag 4 februari was het eerst de beurt aan de turnsters van Niveau 5. Zij lieten oefeningen zien op de balk, brug, vloer en sprong. Dit leverde uiteindelijk een tweede plek op. Aan de andere kant van de zaal mocht het team van supplement F laten zien wat het in zijn mars heeft. Ondanks twee turnsters die uitvielen door blessures en enkele kleine foutjes, behaalden de dames toch een vierde plek. 

In de laatste wedstrijd op zaterdag trad het team van supplement E aan. De keurige oefeningen van deze dames resulteerden in een tweede plek. In deze wedstrijd behaalde Jill Drissen individueel ook nog de eerste plaats. 

Zondag 5 februari mocht het team van Supplement F als laatste zijn oefeningen laten zien. Vervelende blessures en wat kleine foutjes konden niet verhinderen dat ook deze dames op het podium belandden. Voor hen was een derde plek weggelegd. 

Tekst: Hosema