Vertrouwen is cruciaal

22 mrt 2023, 15:53 Politiek
Yori Craenmehr
Afbeelding

De Provinciale Statenverkiezingen liggen achter ons en de kiezers hebben kleur bekend. Er is behoefte aan vernieuwing en verbetering maar bovenal ook aan vertrouwen in de politiek. Dat is cruciaal om samen vooruit te kunnen.

Als PvdA zijn wij trots op de democratie in ons land en trots op onze kiezers die gebruik hebben gemaakt van hun stemrecht. Wij beseffen maar al te goed dat dit niet in alle landen vanzelfsprekend is. Het maakt ons dankbaar dat het stemrecht hier goed is benut, ook al mag het wat ons betreft nog veel meer. Trots zijn wij ook op het vertrouwen van de kiezers die gekozen hebben voor de PvdA, waardoor wij winst hebben weten te behalen. Ondanks alle behoefte aan vernieuwing en verbetering, is er ook behoefte aan stabiliteit. Dat geeft ons vertrouwen waarvoor onze grote dank.

Onze standpunten blijven duidelijk, de mens en diens psychische -en lichamelijke gezondheid staan voor ons centraal. Positieve gezondheid draagt bij aan een gezonde en stabiele samenleving. Ook in Horst aan de Maas is daar nog veel winst te behalen. Een gezond vertrouwen in ieders krachten, is daarbij de basis om samen vooruit te kunnen. Dat geldt voor u als inwoner maar zeker ook voor ons als politiek. Het is belangrijk tijd nuttig te besteden en niet te verzanden in een ‘oneindig’ politiekspel. Tijd die ten koste gaat van de inhoud en ten koste van het vertrouwen.

Zoeken naar verbinding blijft daarbij cruciaal zodat wij ons vooral met elkaar kunnen blijven inzetten voor u als inwoner van Horst aan de Maas.

Silvie Schreurs

PvdA Horst ad Maas