Netwerk vrouwelijke ondernemers in gesprek met gedetineerde

di 9 apr, 08:59 Cultuur
Afbeelding

OnderneemSterren is een netwerkvereniging voor vrouwelijke ondernemers in Noordoost-Brabant en Noord-Limburg. Binnen dit netwerk ontmoeten vrouwelijke ondernemers uit alle branches elkaar. Op vrijdag 5 april gingen de OnderneemSterren op bezoek bij de vrouwengevangenis in Evertsoord.

Als netwerk van vrouwelijke ondernemers weten de OnderneemSterren hoe belangrijk het is dat vrouwen elkaar inspireren en ondersteunen. Bij hun bezoek aan de vrouwengevangenis in Evertsoord kregen ze een rondleiding en gingen ze in gesprek met een gedetineerde. Deze vrouw vertelde over de ins en outs van het gevangenisleven, waarom vrouwen soms bewust kiezen voor géén bezoek, hoe ze uitkijkt naar en tegelijkertijd opziet tegen haar toekomstige vrijheid.

Na dit inspirerende en indrukwekkende gesprek werden de OnderneemSterren in de watten gelegd met een echte bajeslunch en was er tijd om te netwerken. Nog meer bewust van hun rijkdom stapten ze na afloop weer hun vrijheid in.

De netwerkbijeenkomsten van de OnderneemSterren staan in het teken van ondernemen. De verbinding tussen vrouwelijke ondernemers staat centraal, zodat er groei ontstaat op zakelijk én persoonlijk vlak. Dit jaar organiseren de OnderneemSterren zes bijeenkomsten, op verschillende tijdstippen en dagen. In de maanden dat er geen netwerkbijeenkomst gepland is, is er voor de leden een open coffee/wine moment.

Ben jij een vrouwelijke ondernemer, met of zonder medewerkers, en op zoek naar een netwerk waarin je kunt sparren met andere OnderneemSterren, kennis en ervaringen uitwisselt en elkaar inspireert? Neem dan contact op via www.onderneemsterren.nl en kom kennismaken.