Ondernemers stappen boksring in voor kinderhospice Kwatro

do 28 mrt, 11:25 Bedrijf
Afbeelding

Een twintigtal ondernemers uit Horst aan de Maas gaat de strijd met elkaar aan in de boksring om geld in te zamelen voor kinderhospice Kwatro. Het Business Boxing Event ‘Gladiatoren aan de Maas’ vindt plaats op 21 maart 2025. Voor geïnteresseerde ondernemers wordt binnenkort een informatieavond georganiseerd.

Deze informatieavond vindt plaats op 15 mei om 20.00 uur bij Fun & Entertainment Center Sevenum. Het doel van het Business Boxing Event is om te netwerken en om geld op te halen voor kinderhospice Kwatro. Dit hospice biedt zorg aan huis voor ernstig zieke of ongeneeslijke kinderen en hun gezin. Ook is Kwatro bezig een huis ‘net als een thuis’ op te zetten voor deze kinderen.

De boksers worden op een intensief trainingsschema van een half jaar gezet. Zij krijgen hierbij professionele begeleiding. Deelnemers krijgen een passende tegenstander die geselecteerd wordt op basis van gewicht en niveau. Tijdens de wedstrijd is een officiële scheidsrechter aanwezig. Het doel is dat het een leuke wedstrijd wordt, waarbij niemand knock-out wordt geslagen.