Elektro Van Berlo uit Horst sluit zich aan bij Bouwgroep Zuiderbosch

vr 8 mrt, 10:09 Bedrijf
Ad Vereijken
Afbeelding

Elektro Van Berlo is in 1984 in Horst opgericht en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot specialist in elektrotechnische installaties. Het bedrijf beschikt over een team betrokken, vakbekwame medewerkers en verricht onder meer werkzaamheden op het gebied kracht-, en zwakstroominstallaties, verlichting, data-installaties, alarm- en brandmeldinstallaties, CCTV installaties en domotica. 

De ontwikkelingen in wet- en regelgeving voor technische installaties hebben een enorme vlucht genomen, waardoor schaalgrootte een belangrijke factor is geworden om hieraan te kunnen blijven voldoen. Door de overname wordt een schaalvergroting bewerkstelligd en wordt de continuïteit van het 40 jaar bestaande familiebedrijf geborgd. De huidige eigenaar Wilko van de Kerkhof gaat de samenwerking binnen Bouwgroep Zuiderbosch mee vormgeven en aansturen.

De samenwerking past goed binnen de activiteiten van Bouwgroep Zuiderbosch, die met haar bedrijven Jansen Bartels Installatietechniek, Peters Bouw en Onderhoud, Timbular Homes, Clabbers Betonbouw, Reindonck Bouw een omzetcapaciteit van ruim 90 miljoen euro heeft. De bouwgroep is voornamelijk actief in Limburg en Brabant en richt zich op de utiliteitsbouw waaronder kantoren, bedrijfshallen, onderwijs- en woonzorghuisvesting en grondgebonden woningbouw evenals de onderhoud- en service werkzaamheden voor voornoemde activiteiten. Voor meer informatie over Bouwgroep Zuiderbosch zie www.bouwgroepzuiderbosch.nl