Binnenspeeltuin en trampolinepark keren niet terug bij FEC Sevenum

29 mrt. 2023, 12:57 Bedrijf
Afbeelding

De deuren van binnenspeeltuin Mattel Play! Sevenum en trampolinepark The Portal Action House bij Fun & Entertainment Center (FEC) Sevenum gaan niet meer open. Na de fikse brand van zaterdag 5 november 2022 is besloten het concept op een aantal punten te wijzigen.

Aan de buitenkant van FEC Sevenum valt nog altijd weinig te zien van de schade die de brand heeft aangericht, maar de binnenzijde laat een heel ander beeld zien. The Portal Action House, Mattel Play! Sevenum en FEC Bar & Balls werden het zwaarst getroffen door de vlammen. Bij ABC Restaurant Sevenum bleef de schade enigszins beperkt, waardoor het all you can eat-restaurant op 8 februari van dit jaar alweer werd heropend. 

Combineren

De pijlen worden in de toekomst nadrukkelijker gericht op gasten die één of meerdere activiteiten willen combineren binnen het FEC. Daarbij is een prominente rol weggelegd voor het all you can eat-restaurant, de twee verdiepingen tellende lasergame en de bowlingbanen. Dat geldt niet voor binnenspeeltuin Mattel Play! en trampolinepark The Portal Action House. Deze keren niet meer terug in het FEC. Het is op dit moment nog niet bekend wat er ter vervanging komt, vertelt eigenaresse Karin Hoppzak. “We hebben onze gasten altijd een compleet verzorgd dagje uit willen bieden en dat willen we blijven doen. Meerdere activiteiten combineren met ABC Restaurant Sevenum is een succes gebleken. Daar willen we in de toekomst dus nog meer op in gaan zetten. Met welke activiteiten, behalve de bowling en het laser gamen, dat wordt nu onderzocht en zal in de loop van dit jaar bekend worden.”