OMA Challenge voegt wandelafstanden aan programma toe

zondag 4 juni 2023 8:30

OMA Challenge, het Run, Ride & Walk Festival in Broekhuizenvorst, vindt dit jaar plaats op zondag 4 juni. In vergelijking met de vorige editie zijn twee wandelafstanden toegevoegd. 

De Oude Maasarm is een verborgen pareltje dat uitnodigt om naar buiten te gaan en te bewegen. Om die reden organiseert Stichting OMA Challenge de OMA Challenge. Een evenement waarbij je wandelend, hardlopend of fietsend dwars door de Oude Maasarm gaat. Dit jaar doet de organisatie er een schepje bovenop. Vanwege een grote vraag naar wandeltochten zijn aan de bestaande drie hardloopafstanden (10, 10 en 25 kilometer) en vier fietsafstanden (30 en 60 kilometer MTB / 70 en 120 kilometer Gravel) twee extra wandelafstanden toegevoegd: 10 en 20 kilometer. Ook wordt weer een kidsrun (drie afstanden) georganiseerd. 

De OMA Challenge is een wedstrijd waarbij deelnemers tegen zichzelf en tegen de elementen strijden: water, hitte, modder en wind. Maar veel belangrijker dan een snelle tijd vindt de organisatie de ervaring, het genieten van de omgeving met de meanderende Maas en de imposante Schotse Hooglanders. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.omatrail.nl

Locatie