Inschrijving 54e Horster Volleybaltoernooi geopend

16 mrt. 2023, 10:39 Volleybal
Afbeelding

Hovoc organiseert op vrijdag 26 en zaterdag 27 voor de 54e keer het Horster Volleybaltoernooi. Dit toernooi, voor iedereen uit Horst en omstreken, vindt dit jaar plaats op de sportvelden achter de Dendron Sporthal.

Het Horster Volleybaltoernooi is geschikt voor iedereen die zin heeft om te volleyballen. Of je nu een doorgewinterde speler bent of voor het eerst speelt: dat maakt niet uit. Er zijn teams op verschillende niveaus en voor alle leeftijden.

Op vrijdagavond 26 mei begint het toernooi met een volleybaltoernooi op gras en zand. Op drie verschillende niveaus kan tegen elkaar worden gespeeld, voor zowel dames-, heren- als mixteams. Mocht je geen team hebben, dan kun je je ook individueel inschrijven voor het mixtoernooi.

De zaterdag begint met het jeugdtoernooi, waar alle CMV-niveaus en de C-jeugd terecht kunnen. Aansluitend gaat het in de middag verder met de senioren- en recreantenteams, waar je met je vrienden, familie, collega’s of wie dan ook gezellig een balletje kunt slaan. Daarnaast heeft de A- en B-jeugd zaterdagmiddag de mogelijkheid te volleyballen.

Nieuw dit jaar is het beachtoernooi op zaterdagmiddag. Hier wordt gespeeld volgens het ‘King of the Court’ concept. Deze spelvariant van beachvolleybal wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit. In dit spel strijden meerdere teams van twee personen in een spannende afvalrace tegen elkaar om de titel King/Queen of the Court.


Na het programma en de prijsuitreiking op zaterdagmiddag wordt het toernooi ’s avonds in de tent afgesloten met een feestavond. Inschrijven voor het 54e Horster Volleybaltoernooi is mogelijk via de website van Hovoc.