Verdere voetbalsamenwerking America, Hegelsom en Meterik

wo 7 feb, 10:03 Voetbal
Afbeelding

De voetbalverenigingen VV Hegelsom, SJO America-Meterik, AVV America en RKSV Meterik gaan vanaf komend seizoen structureel samenwerken in de bovenbouw. Dit betreft de JO19 tot en met JO13 elftallen.

De samenwerking heeft uitsluitend betrekking op de bovenbouw en niet op de onderbouw. Dit omdat de invulling van 8- en 6-tallen in deze leeftijdscategorieën op het moment goed verloopt binnen de afzonderlijke verenigingen SJO America-Meterik en VV Hegelsom.

De samenwerking leidt ertoe dat de organisaties en met name de technische commissie zullen samensmelten. Zo kunnen sneller en beter beslissingen worden genomen voor het welzijn van spelers en verenigingen. Ook zal de communicatie verder worden geprofessionaliseerd en voortaan gezamenlijk plaatsvinden. Verder kijken de verenigingen vanaf komend seizoen nog beter naar de locatiekeuze per leeftijdscategorie.

De volledige bovenbouw speelt vanaf het seizoen 2024-2025 in splinternieuwe tenues in de kleuren royal blue en zwart. Daarnaast komt er een nieuw gezamenlijk logo.