Sterren van de toekomst in Maasbree

do 24 aug., 07:33 Voetbal
Afbeelding

MVC’19 organiseert op zaterdag 26 en zondag 27 augustus alweer de zeventiende editie van het sterk bezette MIRU & HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi. Dit is een internationaal voetbaltoernooi waar diverse teams uit binnen-en buitenland het tegen elkaar opnemen, waarbij zij allemaal hopen met de felbegeerde wisselbeker naar huis te gaan.

De zeventiende editie van het MIRU & HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi kent een sterke internationale bezetting. Vanuit de zuiderburen komt de Belgische ploeg KRC Genk, uit Schotland is Aberdeen FC vertegenwoordigt en uit Engeland is Chelsea FC present. Vanuit de oosterburen komt Borussia Dortmund en dan zijn er nog een zevental Nederlandse clubs: FC Utrecht, Feyenoord, Vitesse, Ajax, VVV-Venlo, PSV en AZ. Naast al deze profclubs, is er ook nog een eigen MVC’19 Regioteam vertegenwoordig. Hierin zijn spelers geselecteerd uit de gemeente Peel en Maas, Venlo en Horst aan de Maas.

Programma

Op zaterdag 26 augustus 2023 om 11.00 uur wordt het toernooi geopend. De teams zullen dan allemaal aan het publiek worden voorgesteld. Vanaf 11.30 uur zullen de eerste poulewedstrijden plaatsvinden in poule A en om 12.10 uur in Poule B. Op zaterdag vinden de laatste poulewedstrijden plaats vanaf 15.15 uur.

Op zondag 27 augustus 2023 vinden vanaf 10.00 uur de laatste poulewedstrijden plaats en in de middag worden de finales gespeeld. Uiteindelijk zal rond 16.15 uur iedereen weten wie de winnaar is van de zeventiende editie.

Alle live uitslagen en speelschema zijn dit jaar te vinden via de Tournify app en website. Het toernooi heet MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi 2023. Zo kun je live de uitslagen en standen van je favoriete club bijhouden.

Kampioensschaal Feyenoord

Bijzonder is dat Feyenoord Rotterdam dit jaar de kampioensschaal mee naar Maasbree neemt. Op zaterdag 26 augustus zal van 12.00 tot 14.00 uur de mogelijkheid zijn om met deze prijs op de foto te gaan.

Gastgezinnen

In 2023 mag de organisatie samen met veel inwoners uit Maasbree en omgeving ervoor zorgen dat veel spelers voor één nacht mogen verblijven in gastgezinnen. Na afloop op de zaterdag gaan diverse spelers van verschillende teams mee naar gastgezinnen om daar een leuke activiteit te doen, samen te eten en de nacht door te brengen. Een belevenis voor iedereen, waar in het verleden bijvoorbeeld nog Cody Gakpo en Noa Lang in een gastgezin hebben gezeten.

Faciliteiten

Voor bezoekers is er op het sportpark voldoende aanwezig om van een onvergetelijk weekend te kunnen genieten. Naast het topvoetbal zijn er voldoende faciliteiten aanwezig om te kunnen genieten op Sportpark de 3-Sprong in Maasbree.