Bloedeloze 0-0 Melderslo

1 mrt 2023, 15:06 Voetbal

Melderslo moest het op de eerste zondag na carnaval in eigen huis opnemen tegen Blerick. De vele toeschouwers konden alleen genieten van de winterzon, want het spel was van beide kanten niet best. De wedstrijd eindigde dan ook in een bloedeloze 0-0.

Pas na 35 minuten kon de eerste kleine kans van de wedstrijd worden genoteerd, toen Teun Peeters na een vrije trap van Luc van Kuijck voorlangs kopte. Gescoord werd er niet, wel waren er tal van overtredingen van beide kanten. In de tweede helft veranderde er niets aan het spelbeeld: veel balverlies, veel duels, weinig voetbal. In de 65e minuut deed zich weer een kans voor, maar Bart Theeuwen schoot de bal van een meter of twintig snoeihard en rakelings over. Melderslo toonde in de tweede helft wel meer passie en wilskracht dan in de eerste helft. Als er al een ploeg op zoek ging naar de voorsprong, dan was het de thuisclub. Het ontbrak echter aan kansen en creativiteit, waardoor 0-0 een logische uitslag was na het laatste fluitsignaal.

Tekst: SV Melderslo