Oxalis verliest van koploper

8 mrt 2023, 15:09 Algemeen

Voor de dames van Oxalis stond zondag 5 maart de wedstrijd tegen DAW op het programma. Oxalis wist het de ploeg uit Schaijk moeilijk te maken, maar kwam uiteindelijk toch tekort: 11-14.

Oxalis opende wedstrijd met een schot. Daarna waren de partijen aan elkaar gewaagd. Aan beide kanten werd gezocht naar kansen. In een spannende eerste helft ging de score gelijk op. Als Oxalis een punt wist te scoren, had DAW meteen antwoord hierop. De dames van Oxalis gingen de rust in met een 7-6 voorsprong.

Oxalis begon niet fel genoeg aan de tweede helft. Hierdoor kwam DAW op een voorsprong van 7-11. Hoewel de dames van Oxalis goed bleven doorgaan en verschillende kansen creëerden, wisten ze de punten niet veilig te stellen: de uitslag was uiteindelijk 11-14.

Tekst: SV Oxalis