SV Oxalis verliest nipt van SVO

Voor SV Oxalis stond zondag 14 mei de ontmoeting met SVO op het programma. De wedstrijd tussen de nummers 2 en 3 van de ranglijst zinderde van de spanning. Uiteindelijk trok de ploeg uit Ooij met 8-7 aan het langste eind.

SVO begon de wedstrijd sterk en pakte al snel de voorsprong. Oxalis was zoekende naar acties en kansen. Toen de dames van Oxalis eenmaal in het spel raakten, kwamen ze op een 2-3 voorsprong. De ploeg uit Ooij had hier weer antwoord op, waardoor Oxalis de rust in ging met een 5-4 achterstand.Na de rust kwam SVO frisser uit de kleedkamer, waardoor het de stand meteen uitbouwde tot 7-4. De speelsters van Oxalis bleven vertrouwen hebben in elkaar en bleven doorpakken. Dit resulteerde in een stand van 7-6. In de spannende laatste minuten wist SVO aan het langste eind te trekken, waardoor de wedstrijd eindigde in 8-7.

Tekst: SV Oxalis