Zelfvertrouwen van het kind wordt bevorderd

Training en workshop over opvoeden bij BiblioNu 

In mei, juni en september besteedt BiblioNu aandacht aan de opvoeding van jonge kinderen. Twee experts op het gebied van positief opvoeden en weerbaarheid verzorgen een aantal workshops en trainingen voor ouders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. 

Veel jonge ouders en verzorgers worstelen met opvoedvragen. Er zijn nog maar weinig plekken in de gemeente waar ze terecht kunnen met vragen rondom de opvoeding van hun kinderen. BiblioNu wil voorzien in de behoefte van jonge ouders om meer te weten te komen over opvoeden.


Door positief op te voeden biedt de ouder een positieve en veilige plek voor het kind om op te groeien. Zo worden het zelfbeeld en het zelfvertrouwen van het kind bevorderd en ontwikkelt het kind zich beter.


Ouders

Maar ook de ouder zelf zal door het positief opvoeden merken dat het opvoeden leuker, makkelijker en met minder strijd zal verlopen.

Voor kinderen die het moeilijk vinden om voor zichzelf op te komen en grenzen aan te geven, kunnen de ouders eveneens terecht bij de training bij BiblioNu.


Workshop en training

De workshop ‘Positief Opvoeden’ vindt plaats op 9 mei, 27 juni en 12 september in de Bibliotheek Venray.


De training ‘Vergroot het zelfvertrouwen van je kind’ bestaat uit twee delen en vindt plaats op 30 mei en 13 juni in de Bibliotheek Horst. Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website van BiblioNu.