VC Trivia Dames 3 kampioen

17 apr 2023, 11:02 Volleybal
Ton Sieben
Afbeelding

Afgelopen weken regende het al kampioenen bij volleybalvereniging VC Trivia. Bij de senioren, recreanten en de jeugd is een aantal teams op de eerste plaats geëindigd dit seizoen. Zaterdag 15 april voegde Dames 3 zich bij dit rijtje. Op de allerlaatste competitiedag streden de twee kanshebbers, Set Up en VC Trivia, voor het kampioenschap in de tweede klasse. Er was veel publiek meegereisd naar sporthal ‘t Brugeind in Meerlo. De dames van Trivia wisten dat met nog één setwinst de eerste plek werd veilig gesteld. Trivia ging vliegend van start en won die eerste set overtuigend met 16-25. Daarmee was het kampioenschap een feit. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 2-3 een prooi voor Trivia. De volleybalclub huldigt al zijn kampioen op zondag 14 mei in Meterik.