Melderslo onderuit in blessuretijd

2 feb 2023, 09:00 Voetbal
Afbeelding

Op een lastig bespeelbaar veld speelde Melderslo zondag 29 januari in Tegelen tegen Sportclub Irene. De wedstrijd leek in een gelijkspel te eindigen, maar diep in blessuretijd gingen de Melderslonaren alsnog onderuit. Het werd 2-1.

Melderslo had het vanaf de aftrap lastig. Hoewel Irene het betere van het spel had, was het Melderslo dat de betere kansen kreeg. In de 31e minuut nam Luc van Kuijck – na vier maanden blessureleed terug in de basis – de 0-1 voor zijn rekening. In de loop van de tweede helft ging Irene geleidelijk meer druk zetten. Melderslo kreeg het steeds lastiger. In de 82e gebeurde het onvermijdelijke: een Tegelse voorzet vanaf de flank werd in het eigen doel gegleden door Melderslo-speler Martijn Kallen. Daarna kon het alle kanten op. In de 89e kwam Bart Verheijen oog in oog te staan met de Irene-doelman. Hij kreeg de bal niet in het net en vervolgens kwam Luc van Kuijck in de rebound een teenlengte te kort om de winnende treffer binnen te schieten. In de 95e minuut was het aan de andere kant wel raak: een Irene-speler haalde verwoestend uit en liet Melderslo ontredderd achter.

Tekst: SV Melderslo