Horst aan de Maas in de Tweede Kamer?

16 nov 2023, 08:58 Politiek
BVNL Horst aan de Maas
BVNL Horst aan de Maas

In onze gemeente lopen we vaak vast op thema’s die niet alleen ons, maar alle Limburgers aangaan, maar die landelijk worden beslist. Een Limburgse stem in de Kamer is van waarde voor de gehele regio en nu met de verkiezingen in het zicht dichterbij dan ooit. 

Als je in Amsterdam vraagt waar Horst aan de Maas ligt, denkt men vaak dat Maastricht bij ons om de hoek is. Als geboren en getogen inwoner van Horst aan de Maas ben ik doordrongen van de uitdagingen en struggles maar zeker ook de kansen die onze prachtige regio te bieden heeft. Ik weet ons direct op de kaart te vinden. Horst aan de Maas heeft een actief verenigingsleven en gedreven ondernemers, waar leefbaarheid geen loze kreet is, maar - door de vele vrijwilligers - dagelijkse realiteit voor jong en oud.

Toch brengt onze gemeente zorgen met zich mee, met name rondom de (jeugd)zorg. Als volksvertegenwoordiger wil ik altijd met volle overtuiging zorgdragen dat de gezondheid en vrijheid van onze inwoners niet op het spel gezet wordt. Samenwerken en vol inzetten om de unieke charme van Horst aan de Maas te behouden is waar ik voor ga.

Laten we gezamenlijk streven naar een krachtige vertegenwoordiging van Horst aan de Maas in Den Haag en bouwen aan een toekomst waarin elke stem, elke zorg, en elke ambitie uit Horst aan de Maas wordt gehoord en gewaardeerd en telt. Een bloeiende toekomst voor onze gemeente is er een voor heel Nederland.

Imke Emons