Een man, één missie

do 23 feb., 10:00 Politiek
Afbeelding

Politiek dichtbij mensen brengen, dat vind ik belangrijk. En daarom zijn we vorig jaar als lokale partij in gesprek gegaan met inwoners van Griendtsveen, Broekhuizenvorst, Meerlo, Horst, Tienray, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Sevenum en Melderslo. 

Voor mij is politiek pas succesvol als het dichtbij mensen gebeurt. Als inwoners kunnen voelen dat we samen met hun zaken oppakken die zij belangrijk vinden, dan doen wij ons werk goed. Onze vrijwilligers staan daarom ook dit jaar weer aan uw deur. We komen graag vertellen wat onze raadsleden afgelopen jaar hebben bereikt met uw input. En we kijken samen vooruit wat er nog meer nodig is voor onze mooie gemeente, bijvoorbeeld op het gebied van verkeersveiligheid. Met een start in Lottum hebben we de eerste gesprekken weer gevoerd. En dit jaar komen we naar alle dorpen. Bedenk alvast wat u met ons wil delen of stuur ons een berichtje.

Als lokale VVD in Horst aan de Maas zetten we ons ook in voor een sterke verbinding met de provincie. Zo kunnen we op provinciaal niveau de zaken aanpakken die volgens u nodig zijn voor onze gemeente. Want de provincie bepaalt bijvoorbeeld waar ruimte is voor groen, woningen of bedrijven. En ook zijn er wegen die alleen onder de provincie vallen. Naast voorzitter van onze mooie lokale club ben ik daarom 15 maart verkiesbaar op plek 7, om met uw steun de VVD en daarmee Horst aan de Maas te mogen vertegenwoordigen in het gouvernement. Doen wat nodig is, daar zet ik me voor in.

Wilco Tilburgs

VVD Horst aan de Maas