Nieuwe toneelvoorstelling Grikon

ma 25 mrt, 11:47 Cultuur
Afbeelding

De Griendtsveense toneelvereniging Grikon voert in april viermaal de voorstelling Snorro op. Deze show vol humor, spel, dans en bekende muzieknummers staat onder regie van Loek Sijbers.

Snorro behoort tot de superhelden van deze wereld. Batman, Supergirl, de Hulk, Billy the Kid, Lara Croft: het zijn sukkels vergeleken met de superieure kwaliteiten van Snorro. En zoals Batman zijn Robin heeft, zo heeft Snorro zijn Donna Corrie. Of is het toch de beeldschone Conchita op wie Snorro – in het echte leven gewoon Don José – verliefd is? Maar sinds hij verliefd is, is zijn dubbelleven pas echt ingewikkeld geworden. Vooral als je weet dat Don José een watje is en Snorro een echte superheld. Snorro neemt het namelijk op tegen de verschrikkelijke El Commandante en zijn suikersmokkelaarsbende. Dat kan hem zijn leven kosten, maar zoals het hoort bij een echte superheld neemt hij dat risico. Als Conchita nu maar eens wist dat hij niet alleen een watje is maar óók een superheld. En dan is Sergeant Manuel ook nog verliefd op Donna Corrie en de moeder van Don José op Uncle Diamond en er is een paard dat moppen tapt en een verloren nichtje dat verliefd wordt op dat paard.

Grikon voert Snorro op vrijdag 19, zaterdag 20, zondag 21 en maandag 22 april op in de Zaal in Griendtsveen. Op vrijdag, zaterdag en maandag begint de voorstelling om 20.15 uur, op zondag om 14.00 uur. Reserveren kan via www.grikon.nl