Kindermarkt en Zomerfinale in Horst

wo 16 aug., 12:44 Cultuur
Afbeelding

Het centrum van Horst is zondag 27 augustus weer het toneel voor de Kindermarkt en de Zomerfinale. Aansluitend aan de Kindermarkt zal het Lambertusplein omgetoverd worden tot een gezellig feestplein met afwisselend entertainment.

De traditionele Kindermarkt vindt plaats van 8.30 tot 12.00 uur. Tijdens deze markt verkopen kinderen hun speelgoed, boeken en andere spullen. Op het Lambertusplein is taart verkrijgbaar die door de leden van de Koninklijke Harmonie van Horst zelf is gebakken. Op het terras zal muziekgezelschap Hôrster Böhmische zorgen voor het echte frühshop-gevoel.

John Tana en Formule 1

Vanaf 12.00 uur wordt het Lambertusplein een feestplein. DJ-duo Hôrspower zal het plein voorzien van de nodige zomerhits. Tussendoor zijn er optredens van John Tana en joekskapel Kleffe Zök. Ook zal net als in 2022 om 15.00 uur de Formule 1 race van Zandvoort op een groot scherm worden uitgezonden op het plein. Vanaf 12.00 uur is het Lambertusplein voor iedereen gratis toegankelijk. Alle inkomsten van de Kindermarkt en de Zomerfinale komen ten goede aan de Vrienden van de Koninklijke Harmonie van Horst en de Koninklijke Harmonie van Horst. Meer informatie over de evenementen is te vinden op www.kindermarkthorst.nl en www.zomerfinale.nl

Beeld: José Hommel-Cordewener