Pollux speelt drie concerten in Sevenum

3 mei 2023, 15:10 Cultuur
Peter de Ronde
Afbeelding

Voor het zesde jaar op rij geeft Frans Pollux een serie zomerse buitenconcerten op een bijzondere locatie. In het weekeinde van 16, 17 en 18 juni staat Pollux met zijn band tussen de schapen en pony’s in het buitengebied van Sevenum. De exacte plek blijft nog even geheim, maar vanwege de intimiteit van de locatie zijn er dit jaar minder tickets beschikbaar dan andere jaren.

Sinds 2018 klinkt elke zomer ergens in Noord-Limburg ‘Nao boéte’De buitenconcerten van Pollux zijn - ondanks corona en een overstroming van de Maas - elk jaar doorgegaan. Na ’t Jaomerdal, de Venlose Heide, buurtschap ’t Ven, een eeuwenoude boerderij in Baarlo en een landgoed in Reuver, strijkt de muzikant met zijn band dit keer neer in een wei in Sevenum.

Ieder jaar waren het steeds kleine luisterconcerten in intieme setting: een podium midden in de natuur met respect voor alles wat groeit en bloeit. Dat concept blijft: ook dit jaar is er plek voor een paar honderd mensen op zelf meegebrachte stoeltjes. Voorafgaand aan de concerten vinden zoals altijd muzikale wandelingen vol verrassingen plaats. 

Op vrijdag en zaterdag zullen de wandelingen beginnen om 19.00 en het concert zal starten om 21.00. Op zondag zal een middagconcert plaatsvinden waarbij de wandelingen starten om 13.00 en het daaropvolgende concert om 15.00. Voor meer informatie omtrent de kaartverkoop die vrijdag 5 mei zal starten, kunnen geïnteresseerden terecht op www.franspollux.nl