Jacques Peters benoemd tot erelid Koninklijke Harmonie van Horst

ma 17 apr., 12:25 Cultuur
Afbeelding

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Koninklijke Harmonie van Horst vond er een bestuurswissel plaats. Daarnaast werd Jacques Peters tijdens de vergadering benoemd tot erelid van de vereniging.

Jacques was tot enkele jaren geleden klarinettist bij het harmonieorkest. Hij heeft meer dan zestig jaar klarinet gespeeld en studeerde bijna elke dag. Helaas gaat dit niet meer. Achter de schermen zet Peters zich nu echter des te fanatieker in voor het archief van de Koninklijke Harmonie van Horst. Al zijn inzet voor de vereniging, het archief en op veel ander vlak, heeft ervoor gezorgd dat de vergadering akkoord ging met de benoeming van Jacques als erelid. Hij heeft met zijn vrouw Anny aan zijn zijde deze mooie titel in ontvangst genomen.

Daarnaast vond er een bestuurswissel plaats. Fenny van der Sterren, Geert Rongen en Jan Cox zijn afgetreden als bestuurslid. Nicole Hamers-Meekels en Stefanie Steinhauer-Ramachers zijn gekozen en treden toe tot het bestuur als resp. voorzitter van de opleidingscommissie en vice-president van de vereniging.