Ik Mis Dich op Kaldenbroeck

do 6 apr., 09:19 Cultuur
Afbeelding

Kaldenbroeck, Huys voor Puur Leven in Grubbenvorst, organiseert op donderdag 13 april een gedenkmoment en stille wandeling door de natuur die Kaldenbroeck omgeeft. De wandeling is bedoeld om even bewust stil te staan bij het leven van een gemiste geliefde.

De rust, de vroege avond, de natuur en het gezelschap van andere mensen vormen een ideale omgeving en sfeer om een gemiste geliefde te herdenken. Deelnemers worden vanaf 18.30 uur op Kaldenbroeck ontvangen, buiten, waar de vuren branden en de thee wacht. Omdat Kaldenbroeck in een oude maasbedding ligt, zijn keien een vast sfeerelement en vinden deelnemers de naam van degene die ze missen op één van de keien, die als een slinger tussen de vuren gepresenteerd liggen.

Kaarsje opsteken

Om 19.30 uur begint een stille wandeling met een lichtje over het nabije bospad naar het familiekapelletje (Houthuizer kapel) aan de rand van het bos. Hier bestaat de mogelijkheid een kaarsje op te steken. Bij terugkomst op Kaldenbroeck ontvangt iedereen de kei met de naam van zijn of haar gemiste geliefde en een kleine herinnering aan hun liefde en leven. Ik Mis Dich eindigt met napraten bij soep. Live muziek van Audrey Janssen en Erik Duret zorgt voor extra sfeer tijdens Ik Mis Dich.

Aanmelden

Aanmelden kan via marlies@kaldenbroeck.nl. Deelnemers ontvangen daarna een bevestiging en verdere details.