Zorglocatie Piushof van De Zorggroep nodigt iedereen met een zorghart uit voor de First Jobdates

do 15 feb, 16:03 Bedrijf
Afbeelding

Rondom Valentijnsdag organiseert De Zorggroep opnieuw First Jobdates. Geïnspireerd door het bekende tv-programma First Dates, heeft De Zorggroep met succes afgelopen jaar talenten gekoppeld aan passende functies binnen de zorg. Daarom is het weer tijd voor een nieuwe Valentijnseditie. Ook zorglocatie Piushof wordt dit jaar omgetoverd tot First Jobdate locatie waar iedereen met een zorghart kan gaan speeddaten op 21 februari met recruiters en medewerkers. Is het liefde op het eerste gezicht? Dan loop je misschien wel met een baan op zak naar buiten. 

Als één van de grootste zorgorganisaties van Limburg is De Zorggroep altijd op zoek naar talentvolle medewerkers. Het afgelopen jaar hebben meerdere mensen via deze unieke manier van solliciteren hun plek gevonden binnen De Zorggroep. Vooral nu de arbeidsmarkt verandert en er ook in de toekomst steeds minder zorgprofessionals zijn, is het noodzakelijk om naar andere manieren te zoeken om medewerkers aan te trekken. Door op ludieke wijze speeddates te organiseren, kunnen alle inwoners van Noord- en Midden-Limburg, met én zonder zorgdiploma, op een laagdrempelige wijze kennis komen maken met De Zorggroep als werkgever.

Locaties

De jobdates worden dit jaar georganiseerd op 19, 20, 21 en 22 februari op vier centraal gelegen zorglocaties (Sevenheym, Piushof ,Tollensstraat en Bergh) in gemeente Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Roerdalen. Het is vooral een mogelijkheid voor geïnteresseerden om vragen te stellen én om aan te geven waar het hart sneller van gaat kloppen als het gaat om werk. Of men nu al in de zorg werkt óf de ambitie heeft om in de zorg te gaan werken.

Iedereen is van harte welkom en kan zich aanmelden via www.werkenbijdezorggroep.nl/first-jobdates