Afbeelding

Veertiende editie Sing Challenge Festival

zaterdag 16 maart 2024 11:00 tot zondag 17 maart 18:00

Op De Schatberg in Sevenum vindt op zaterdag 16 en zondag 17 maart de veertiende editie plaats van het Sing Challenge Festival. Duizend zangers van 27 koren staan weer garant voor een grote variatie in zang.

Via het Sing Challenge Festival laat Shantygroep De Maashave al sinds 2009 jaarlijks zoveel mogelijk mensen kennismaken met een diversiteit aan koren en genres. Belangstellenden kunnen getuige zijn van het plezier in het zingen door koren uit Alkmaar, Gilze, Katwijk aan Zee, Rotterdam en koren uit de regio. Tot de deelnemers behoren onder meer Popkoor Voyss, Spot-On, de Sjanellekes, Huûr Ôs, HaveNLoos, Meuleveld Kinderkoor, Forever Young en Mierlo Vocaal. Doorlopend zijn er op twee podia optredens door koren van zeer divers pluimage: van klassiek tot pop en van shanty tot smartlap.

Het programma begint op beide dagen om 11.00 uur. Op zaterdag loopt het door tot 20.15 uur, waarna er een feestavond volgt met Feestband Markant. Op zondag wordt het festival van 17.30 uur tot 18.00 uur traditiegetrouw afgesloten met een optreden van Shantygroep De Maashave. De toegang tot het festival en het parkeren bij De Schatberg (Midden Peelweg 5 in Sevenum) zijn gratis.

Kijk voor meer informatie en het programma op www.singchallenge.nl

Locatie