Samen fit ouder worden met OldStars tafeltennis

zondag 25 februari 2024 10:00

De Sevenumse tafeltennisvereniging Seta biedt vanaf zondag 25 februari met OldStars tafeltennis een aangepaste spelvorm aan voor tafeltennis op latere leeftijd. De spelvorm staat onder begeleiding van een OldStars-trainer en is vooral gericht op de leeftijdsgroep 65+.

De kick-off van OldStars tafeltennis in Sevenum op 25 februari staat onder leiding van OldStars tafeltennis-ambassadeur en voormalig Europees kampioen Bettine Vriesekoop. De inloop hiervoor is vanaf 10.00 uur. Na een welkomstwoord start om 10.30 uur een training met een warming-up. Die wordt om 12.00 uur gevolgd door een gezamenlijke lunch.

De bijeenkomst wordt om 13.00 afgesloten met een clinic door tafeltennislegende Bettine Vriesekoop. Deelname is kosteloos. Aanmelden via oldstars@ttvseta.nl Seta zorgt voor tafels, batjes en ballen. Gemakkelijke kleding voldoet.

Vanaf 25 februari komt de groep voortaan wekelijks op zondag van 10.30 tot 11.30 uur bij elkaar in Stapvast, het clubgebouw van Seta aan de Wilhelminastraat 3 in Sevenum. Elke bijeenkomst wordt afgesloten met koffie/thee of een lunch. Behalve tafeltennis zijn er ook mogelijkheden voor schuiftafeltennis en kan er gebruik worden gemaakt van de nieuwe digitale MultiBall-muur.

Locatie