Afbeelding

Kapelconcert Marion Vervoort en Egbert Derix bij De Locht

zondag 25 februari 2024 14:30

Op zondagmiddag in alle rust genieten van mooie muziek. Dat kan in de wintermaanden bij Openluchtmuseum De Locht in Melderslo. Marion Vervoort en Egbert Derix verzorgen op zondag 25 februari een concert in de kapel in het museum.

‘Nachtvogel’ is een poëtische trip over onbewandelde, muzikale wegen door Limburg. Met haar stem en de gevoelige en overtuigende composities van haar muzikale vriend Egbert Derix (pianist/componist), weet Marion Vervoort het hart van de luisteraars te raken en hen tot in iedere vezel te ontroeren.

Het kapelconcert duurt van 14.30 tot 16.30 uur. Toegangstickets zijn alleen online verkrijgbaar en bieden geen toegang tot het museum. Een kapelconcert kan zonder museumbezoek worden bijgewoond. Kijk voor meer informatie en tickets op www.delocht.nl/kapelconcerten

Locatie