Matinée Horster Mannenkoor

zondag 2 april 2023 14:30

Het Horster Mannenkoor onder leiding van Erik Munten verzorgt zondag 2 april om 14.30 uur een matinee in de herberg van ‘t Gasthoês. Op het programma staan ook gastoptredens van violiste Vlada Nabutovska en de zangeressen Eva Wijnen en Suzan Spreeuwenberg.

Het Horster Mannenkoor koor zingt vertrouwde nummers, maar ook nieuwe liedjes zoals het Nieuw-Zeelandse zeemanslied The Wellerman en het sfeervolle Come back my love.

Vlada Nabutovska is een violiste uit Oekraïne. Ze heeft gestudeerd aan het conservatorium van Lviv en speelt al vanaf haar 17e in verschillende orkesten. Nabutovska nam deel aan diverse toernooien door heel Europa en speelde ook solo in de beste concertzalen in Nederland. Bij het uitbreken van de oorlog heeft Nabutovska haar land verlaten. Ze probeert nu in Griendtsveen haar leven weer op te bouwen.

Eva Wijnen is al van jongs af aan bezig met muziek en zingen. In 2012 nam ze deel aan The Voice Kids, waarbij ze werd gecoacht door Angela Groothuizen. Ze reikte tot de finale. Wijnen treedt op bij diverse gelegenheden, zoals intieme concerten, promsconcerten en muzikale projecten. Verder neemt ze in de bands Otherwise en Grand Round Band de lead vocals voor haar rekening en zingt ze in de close harmony group Outline.

Suzan Spreeuwenberg woont momenteel in Eindhoven en is in het dagelijks leven veel bezig met muziek. Zingen is haar allergrootste passie, dit doet ze al van kleins af aan. Spreeuwenberg weet bij iedere gelegenheid de juiste muzikale ondersteuning te bieden. In een akoestische setting worden covers uit verschillende genres op een overtuigende en eigen wijze gebracht.

De toegang tot het matinée is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor Oekraïne is welkom.

Locatie