Poespas opent hotel in Hegelsom

vrijdag 14 april 2023 20:00 tot zaterdag 15 april 20:00

Poespas opent hotel in Hegelsom

Toneelvereniging Poespas uit Hegelsom voert op vijf avonden in april het toneelstuk ‘Familie Bruinsma in de Bocht: Wie van de drie’ van Carl Slotboom op. Plaats van handeling is een tijdelijk hotel aan de Hagelkruisweg in Hegelsom.

De bedden zijn opgemaakt, het restaurant en de bar gereed, de jeu-de-boulesbanen netjes aangeharkt. Het vijf sterren Hotel des Boules is prachtig gelegen, aan de rand van het idyllische dorpje Hegelsom. Gasten komen er voor de rust, om te genieten van de mooie omgeving of van een heerlijk diner in het hotel-restaurant. Maar er zijn ook gasten die komen om zich met een veel te oude minnaar te verstoppen voor een saaie echtgenoot of om even lekker vakantie te vieren. Mevrouw Van Eijck kwam voor de rust, maar heeft al snel in de gaten dat er met deze nieuwe gasten veel meer lol te beleven valt. Dus doet ze er nog een schepje bovenop, met een hoop chaos en verwarring tot gevolg. De rust is kortom ver te zoeken.

De uitvoeringen vinden plaats op 14, 15, 20, 21 en 22 april in de jeu-de-bouleshal aan de Hagelkruisweg 50 in Hegelsom, gelegen naast de voetbalclub. De uitvoering start op alle data om 20.00 uur. Geïnteresseerden kunnen terecht op www.toneelverenigingpoespas.nl voor kaartjes.

Locatie