Kinderworkshop regenboog maken in Kantfabriek

woensdag 29 maart 2023 14:30

Museum de Kantfabriek in Horst organiseert op woensdagmiddag 29 maart van 14.30 tot 16.30 uur een workshop regenboog maken.

Kinderen vanaf zes jaar maken in deze workshop hun eigen regenboog. Als het regent en de zon schijnt, zie je vaak een regenboog. De kleuren die je dan ziet zijn rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Om een regenboog te maken gebruiken de kinderen in de workshop enkele draden dik garen of koord. Om elke draad wordt gekleurd garen gewikkeld en ten slotte worden de gekleurde koorden aan elkaar genaaid tot een kleurrijke regenboog. Het werk is niet moeilijk maar je bent er wel een tijdje mee bezig. Het eindresultaat mogen de kinderen mee naar huis nemen. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.museumdekantfabriek.nl

Locatie