Zwemmers HZPC vast in Tenerife

13-5-2010 door: Redactie
Het trainingskamp in Tenerife van de zwemmers van HZPC duurde een paar dagen langer dan aanvankelijk gepland. Door de aswolk besloot vliegtuigmaatschappij Ryanair alle vluchten vanaf Tenerife, waaronder die van de zwemmers uit Horst te annuleren. Dertien junioren en hun vijf begeleiders van HZPC konden daardoor niet naar huis.

De zwemmers van tussen de 10 en 18 jaar zouden een week lang trainen op het Spaanse eiland.
Op ­zaterdag zouden ze volgens trainer­ Ralf John terugvliegen richting Nederland. “We hadden de koffers al gepakt toen het bericht binnenkwam dat Ryanair de vluchten gecanceld had. Toen we een half uur later de kinderen vertelden dat we een paar dagen later thuis zouden zijn, waren er een paar blij met de verlengde vakantie, maar vooral de kleintjes wilden het liefst zo snel mogelijk naar huis.” Gelukkig voor de zwemmers was de accommodatie waar ze verbleven nog enkele dagen beschikbaar. Ze maakten van de nood een deugd en verlengden het trainings­kamp met een paar dagen.
“We hebben de afgelopen dagen nog wat extra kunnen trainen, dus we hebben niets te klagen. We hebben er het beste van gemaakt.”
Vlak voor het ter perse gaan van dit nummer kregen we een telefoontje van HZPC dat de vlucht van dinsdag waarschijnlijk opnieuw zou worden geannuleerd en de zwemmers nog langer in Tenerife moeten blijven.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie