Zomerinterview: Belgen

26-7-2012 door: Redactie
Gedurende de zomervakantie interviewt HALLO elke week een bezoeker van Horst aan de Maas. Deze week: Laetitia (17), Aagje (14) en Jan (40) Devriendt en Angelina van Oudendycke (41) uit België. Ze verblijven met hun gezin op Center Parcs De Limburgse Peel in America.
maskTop
Zomerinterview: Belgen
maskBottom

“We zijn hier in deze regio al voor de tweede keer. We vinden het hier erg mooi, schoon en groen. Fijn om lekker te fietsen”, vertelt Jan. “De fietsroutes zijn hier echt heel goed uitgestippeld en fietspaden zoals ze die hier kennen, hebben we bij ons thuis niet. Alles is zo makkelijk te vinden”, vertelt Laetitia.

Twee jaar geleden was het gezin ook op vakantie in Noord-Limburg. “Toen we hier twee jaar geleden waren mochten we niet in de bossen komen wegens bosbranden”, vertelt Angelina. “Nu hebben we het weer gewoon opnieuw geprobeerd en met succes. Alles is hier zo natuurrijk. We hebben deze vakantie helemaal niets gepland. We kijken gewoon wat er in de omgeving te doen is en daar gaan we dan op af”, vertelt Angelina.

“We willen nog een keer met het gezin wat gaan doen, maar weten nog niet wat het wordt. We gaan misschien ook naar Toverland en Aardbeienland, maar dat weten we nog niet zeker”, zegt Angelina. De meiden staan te springen om naar Toverland te gaan. “Het lijkt ons echt een leuk park. We willen daar supergraag heen.”

“We willen vooral genieten met z’n allen.” Op de vraag of ze de Floriade al hebben bezocht, is het gezin heel duidelijk. “Nee, wat is dat eigenlijk?” De Belgen blijken nog nooit van de wereldtuinbouwexpositie gehoord te hebben. Wel reageren ze na enige uitleg enthousiast. “Daar brengen we, als we er nog tijd voor hebben deze week nog wel een bezoek aan, maar eerst naar Toverland, want dat hebben we de meiden al beloofd.” Laetitia, Aagje, Jan en Angelina verblijven nog en paar dagen in America en gaan dan weer terug naar België.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie