Werkzaamheden aan het spoor

24-6-2010 door: Redactie
Van vrijdag 2 juli 23.45 uur tot en met maandag 5 juli 6.00 uur aanstaande werkt ProRail aan het spoor tussen Eindhoven en Venlo. Ook in de gemeente Horst aan de Maas vinden werkzaamheden plaats en kunt u overlast ondervinden.

Vernieuwingswerkzaamheden aan spoor en overwegen
Tussen de overweg Ulfterhoek en de Heijnenstraat wordt het spoor vernieuwd. Ook worden ter hoogte van emplacement Horst twee wissels vernieuwd. Er komen nieuwe spoorstaven en nieuwe dwarsliggers (de bielzen waarop de spoorstaven rusten). Na de werkzaamheden rijden de treinen weer soepel en stiller over het spoor.

Vernieuwingswerkzaamheden aan spoor en overwegen
Het overpad op station Horst-Sevenum wordt vernieuwd. De sporen worden vervangen en de bestrating wordt verbeterd. Ter hoogte van het emplacement worden ook twee wissels vernieuwd.

Station afgesloten
In het weekend van 3 en 4 juli is het station in verband met de werkzaamheden afgesloten. Er stoppen dit weekend geen treinen op het station.

Gevolgen wegverkeer
In verband met de werkzaamheden zijn de overweg Stationstraat en het overpad op station Horst-Sevenum van vrijdag 2 juli 23.45 uur tot en met maandag 5 juli 6.00 uur aanstaande geheel afgesloten voor al het verkeer (ook voor voetgangers!). Er wordt een omleiding ingesteld.

Informatie
Deze werkzaamheden maken deel uit van een groot onderhoudsproject tussen Eindhoven en Venlo. Kijkt u voor meer informatie op www.prorail.nl/onderhoudweek26.

Contact
Prorail is opdrachtgever voor deze werkzaamheden. Met vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Publiekscontacten van ProRail via 0900- 7767245 (€ 0,20 per minuut). Ook kunt u op www.prorail.nl/onderhoudweek26 een contactformulier invullen. Van vrijdag 2 juli 23.45 uur tot en met maandag 5 juli 6.00 uur is de afdeling Publiekscontacten telefonisch bereikbaar.

Treinverkeer
De werkzaamheden hebben ook gevolgen voor treinreizigers. Van vrijdag 2 juli 23.45 uur tot en met maandag 5 juli 6.00 uur is er geen treinverkeer mogelijk tussen Eindhoven en Venlo. NS zet bussen in. Reizigers kunnen voor meer informatie kijken op www.ns.nl en teletekstpagina 754, of bellen naar 0900-9292 (€ 0,70 p.m.).

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie