Wegenonderhoud in de gemeente

24-6-2010 door: Redactie
Vanaf 21 juni tot begin september wordt, in opdracht van de gemeente, door aannemer Janssen de Jong Infra B.V. uit Horst, groot onderhoud gepleegd aan een groot aantal wegen in de dorpen en het buitengebied van America, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Evertsoord, Lottum, Hegelsom, Horst, Griendtsveen, Grubbenvorst, Melderslo, Meterik, Meerlo, Kronenberg, Sevenum, Swolgen, Tienray. De werkzaamheden bestaan uit reparatie/overlagen van asfaltwegen (geheel of plaatselijk).

Omleidingen worden ter plaatse aangegeven.
Er wordt alles aan gedaan om het ongemak tot een minimum te beperken, maar het is onvermijdelijk dat tijdens de uitvoering van dit onderhoud enige overlast ontstaat. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Door onvoorziene omstandigheden zoals het weer, kan de start en duur van uitvoering wijzigen.

De woningen/bedrijven blijven zoveel mogelijk bereikbaar. De aanwonenden worden door de aannemer nog nader geïnformeerd (i.v.m. tijdelijk verplaatsen van auto's).
Voor algemene vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de R. Kersten van team IBOR, bereikbaar via telefoonnummer 077 - 477 94 96.
Voor vragen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de opzichter van de gemeente, de heer Th. van Gend, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 52304343.
Meer detailinformatie over de uit te voeren werkzaamheden kunt u vinden op de gemeentelijke website : www.horstaandemaas.nl

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie