Website Hallohorstaandemaas deel 2

1-4-2010 door: Redactie
Vorige week hebben wij een algemeen artikel geplaatst over onze website www.hallohorstaandemaas.nl.Deze week zullen we wat verder ingaan op de gebruikersmogelijkheden van de site.

De site is interactief ingericht.
Dat houdt in dat u diverse ­mogelijkheden heeft om zelf iets op de website te plaatsen. Als u de website opent komt u eerst op de homepage. Daar worden, behalve de artikelen die in het weekblad staan, dagelijks nieuwe artikelen geplaatst. Door op het voor u interessante artikel te klikken krijgt u een aantal mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen
De website laat automatisch zien welke artikelen er in het verleden nog meer zijn geschreven over het betreffende onderwerp. U beschikt hiermee over een digitaal archief.

Interactief
In het blok ´Interactief´ heeft u diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld reageren op het betreffende artikel. De door u geplaatste reactie wordt dan automatisch bij het artikel geplaatst. U kunt ook reageren op ­reacties die door anderen geplaatst zijn. Wij vragen hierbij altijd om uw
e-mailadres in te vullen. Dit is niet zichtbaar op de website, maar is uitsluitend bedoeld voor eventuele navraag door de redactie.
Met de knop ´tip een vriend´ kunt u een artikel digitaal doorsturen naar iemand, waarvan u denkt dat deze ook geïnteresseerd is in het onderwerp.
De ontvanger krijgt dan een persoonlijke mail met daarin de link van het artikel. U krijgt hier ook een bevestiging van.
U kunt ons ook tips geven middels de knop ´mail/tip de redactie´. Uw boodschap komt bij onze redactie terecht, die dan kan reageren op de tip.
En met de mogelijkheid ´afdrukken´ genereert het systeem automatisch een printversie van de betreffende pagina zodat deze eenvoudig af te drukken is.

Meer mogelijkheden
Maar er is nog veel meer mogelijk met de website hallohorstaandemaas.nl. Volgende week zullen we er hier daarom nogmaals aandacht aan besteden.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie